Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Teo Trandafir, exclusa din PDL

Mircea Toader, liderul grupului parlamentar PDL, a declarat ca Teo Trandafir a primit cele mai multe voturi din partea deputatilor democrat-liberali pentru excluderea sa din partid.


El a aratat ca a incercat sa o contacteze telefonic pe Teo Trandafir pentru a o invita sa vina la discutia din grup, dar aceasta nu i-a raspuns.

"La Teo Trandafir au deranjat mai multe, dar gestul (pe care l-a facut cand a votat motiunea de cenzura - n.r.) a pus capac. Nu numai atat a fost, ea fiind noua in partid. Eu cel putin am rugat-o sa-si exprime un punct de vedere la Curtea Constitutionala si nu a venit. Faptul ca nu a incercat, cum a fost cazul celorlalti doi-trei colegi ai nostri, care au spus de la inceput ca nu vor vota cu guvernul, ci vor vota motiunea, au avut o explicatie ... Teo Trandafir, pana acum nu ne-a anuntat ca voteaza motiunea la vremea respectiva", a explicat Toader.

Propunerea de excludere a lui Teo Trandafir va fi trimisa BPN al PDL, iar Consiliul National de Coordonare va fi cel care va lua decizia finala.

Citeste articolul complet pe Jurnalul.ro

Recomandari