Antena Căutare

Theodor Paleologu: Ponta pare a fi inteles ca prinzi mai multe albine cu mierea decat cu pliciul

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu considera ca, prin discursul rostit cu ocazia investirii Guvernului Ungureanu, presedintele PSD Victor Ponta "a fost al doilea erou al zilei" de ieri. Paleologu a scris pe Facebook ca Ponta a ales ca, in loc sa dea cu ghioaga, sa atinga cu floreta toate punctele slabe ale majoritatii. Potrivit vicepresedintelui PDL.

"Pe fond, discursul lui Ponta a fost foarte critic la adresa puterii. In loc sa dea, insa, cu ghioaga, a atins cu floreta toate punctele slabe ale majoritatii. De aceea l-am si calificat drept magistral, asta neinsemnand, fireste, ca sunt de acord cu tot ce a spus (cum ar fi demisia presedintelui sau alegerile anticipate)", a scris Paleologu pe Facebook.

"In mod obisnuit, eroul incontestat al unei atare zile este premierul investit; ori Ponta a fost al doilea erou al zilei prin calitatea discursului si efectul de surpriza. Ca strategie, Ponta pare a fi inteles ca prinzi mai multe albine cu mierea decat cu pliciul. Altii, multi, n-au priceput...", a subliniat vicele PDL.

Foto: Intactimages

Teodor Atanasiu da o veste proasta PDL: USL nu se rupe inainte de a scapa de Traian Basescu si ciuma lui... Daniel Funeriu, de la Educatie la Palatul Cotroceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x