Antena Căutare

Tiberiu Ridzi, pe faras

Presedintele Organizatiei Judetene a PD-L Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi, va fi schimbat din functie astazi. Informatia facuta publica sambata de deputatul Ioan Oltean a fost confirmata de deputatul de Hunedoara Iosif Blaga si de vicepre se­dintele PD-L Hunedoara, Cristian Vladu.

Schimbarea din functie a lui Tiberiu Iacob Ridzi vine in urma rezultatelor slabe obtinute la alegerile prezidentiale. in judetul Hunedoara, Traian Basescu a fost votat de aproximativ 40% dintre alegatori. Mai mult, in Valea Jiului, seful statului a luat de trei ori mai putine voturi decat Geoana. De altfel, tot din cauza scorului slab la prezidentiale, PD-L a dat postul de prefect celor de la UDMR. Potrivit lui Ioan Oltean, in mod cert va fi schimbata conducerea PD-L Hunedoara, dar si cea de la Braila.

Deputatul Iosif Blaga a confirmat declaratiile lui Oltean: "Se discuta de multa vreme acest lucru. Sa vedem cand va fi pus in aplicare". Pe de alta parte, vicepresedintele PD-L Hunedoara, Cris tian Vladu, a spus ca Ridzi urmeaza sa fie schimbat luni, 12 aprilie, din functia pe care o detine interimar in fruntea organizatiei judetene: "Asa se pare ca se va intampla, iar cele mai mari sanse ca sa ocupe aceasta functie le are deputatul Ioan Timis (n.r. - acesta a parasit PNL la inceputul lunii martie si s-a inscris in PD-L). El va ocupa interimar postul pana la alegerile ce vor avea loc in maximum doua luni".

Tiberiu Iacob Ridzi este in fruntea fi lialei judetene a PD-L Hunedoara din ia nuarie 2009, cand l-a inlocuit in functie pe Gheorghe Barbu, desemnat secretar ge neral al Camerei Deputatilor. El este primarul municipiului Petrosani si sotul fostului ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, care este, la randul sau, unul dintre vicepresedintii PD-L Hunedoara. Nu este exclus ca astazi si ea sa isi piarda postul, daca se va decide decapitarea intregii conduceri a PD-L Hunedoara.

Sursa: www.jurnalul.ro

Senatorul Catalin Voicu ramane in arest... Vanghelie, despre verificarea ANI: "Sunt linistit"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x