Antena Căutare

Tineretul PDL cere schimbari in partid. Elena Udrea ar putea prelua conducerea organizatiei Bucuresti

Tinerii din PDL cer schimbari in echipa premierului Emil Boc, iar surse democrat-liberale sustin ca Elena Udrea va prelua conducerea interimara a PDL Bucuresti. Insa remanierea Guvernului nu este dorita de aripa veche a partidului.

Luptele interne din PDL s-au intetit dupa ziua de marti. Acum Cabinetul Boc pare atacat chiar din interior. Unii dintre democrat-liberali cred ca sunt ministri care ar trebui sa elibereze fotoliile de la Palatul Victoria.

Deputatul PDL Mihail Hardau i-a spus premierului ca trebuie sa-i de-a poporului "sange" dupa circul din Parlament, sugerand ca ar trebui sa cada niste capete din actualul cabinet. Alte voci din partid sunt de parere ca ar trebui sa astepte urmatoarea miscare a opozitiei si apoi sa se ia o decizie.

Asa ca democrat-liberalii au hotarat sa se stranga iar la Snagov intr-o intalnire informala in care sa dezbata atat soarta partidului cat si pe cea a Guvernului, reuniune la care este asteptat si Traian Basescu.

Sunt voci care spun ca presedintele vrea sa scape de greii partidului si sa-i aduca pe cei pe care ii controleaza in totalitate. Liberalul Teodor Atanasiu sustine ca Traian Basescu vrea sa dea la o parte tripleta Berceanu - Videanu - Blaga.

Atanasiu mai spune ca presedintele vrea ca Elena Udrea sa aiba mai multa putere. Zvonurile despre o iminenta numire a ministrului Turismului la carma organizatiei PDL Bucuresti vin sa sustina aceasta varianta.

Partenerii de guvernare ai PDL sustin mai degraba o restructurare a agentiilor guvernamentale decat o remaniere.

Valeriu Stoica: Duminica se decide daca mergem pe remaniere imediata sau ii lasam Guvernului sase luni de gratie... Snagov: Remanierea, amanata. Boc are 60 de zile sa aplice masurile de austeritate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x