Antena Căutare

Titus Corlatean cere sprijinul Greciei pentru aderarea Romaniei la Schengen

Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru Politica Externa din Senat, a avut luni o intrevedere cu presedintele Comisiei permanente pentru Aparare si Afaceri Externe a Parlamentului elen, Konstantinos Vrettos.

Social-democratul a solicitat sprijinul Greciei pentru obtinerea unei decizii favorabile pentru Romania in problema aderarii la Spatiul Schengen.


Solicitarea lui Titus Corlaţean a fost intampinata favorabil de Konstantinos Vrettos, care a precizat ca va adresa o scrisoare pe aceasta tema ministrului de externe al Republicii Elene, solicitand sprijinirea Romaniei.

De asemenea, in cadrul intrevederii au fost abordate si teme privind stadiul relatiilor politice, economice si culturale existente intre cele doua state, precum si colaborarea in cadrul institutiilor europene - Uniunea Europeana, Consiliul Europei, OSCE.(foto: Intact Images)

sursa:Antena3

Sorin Blejnar: "Eu nu sunt din PDL, dar ma sustine partidul"... Adrian Nastase, ironic: ICCJ ar trebui sa infiinteze Sectia „Adrian Nastase”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x