Antena Căutare

Titus Corlatean: "Geoana risca sa arunce in aer USL"

“Mircea Geoana planuia sa organizeze un congres in PSD, inainte de a fi exlus din acest partid”, este afirmatia facuta de Titus Corlatean in editia de vineri seara a emisiunii Vorbe grele, de la Antena 3.

"Mircea Geoana planuia sa organizeze un congres in PSD, inainte de a fi exlus din acest partid, si mai mult, risca sa arunce in aer USL. Acestea sunt motivele principale pentru care am luat aceasta decizie neplacuta de a-l exclude pe Mircea Geoana din partid"


Potrivit lui Titus Corlatean, propunerea PSD pentru functia de presedinte al Senatului, Mircea Geoana ar fi convocat, in urma cu cateva luni, o intalnire in taina cu mai multi colegi de partid, unde se stabilea un plan.

"Problema este ca proiectul care a fost discutat de Geoana la acea intalnire cu colegii viza fie crearea unei structuri, unui nucleu in interiorul PSD, care sa genereze tensiuni si sa duca la convocarea unui congres extraordinar pentru schimbarea conducerii, iar daca n-ar fi mers, iesirea din partid si ruperea lui pe cat se poate", a declarat mai spus Titus Corlatean.

foto: Intact Images

VIDEO! Boc si Elena Udrea au mers in vizita la Zidul Plangerii... Geoana vrea partid la tribunal la inceputul lui 2012 si grupuri parlamentare pana in martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x