Antena Căutare

Titus Corlatean, PSD: Banii pensionarilor au fost taiati de pomana

Vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, a acuzat Puterea pentru faptul ca a taiat degeaba din banii pensionarilor spunand ca in urma acestei masuri deficitul bugetar la bugetul de pensii chiar a crescut.

„Inainte de taierile de pensii respective deficitul era de 10 miliarde de lei la bugetul de pensii, acum acesta a crescut la 15 miliarde de lei. Banii le-au fost taiati oamenilor de pomana. Deci deficitul la bugetul de pensii s-a marit"


Corlatean a tinut totodata sa sublinieze ca bani exista la buget, cel mai bun exemplu fiind fondurile substantiale gestionate de premierul Emil Boc, prin fondul sau de rezerva.

„PDL, UNPR au primit bani din fondul de rezerva al premierul, nu mai putin de 480 de euro. Le-a dat cum a voit. Banii se folosesc clientelar din fondul de rezerva. Si in ciuda acestei saracii din tara mai sunt niste bani, dar ei sunt folositi in directia primarilor portocalii. Conteaza ca banii astia sa fie folositi cum trebuie, nu sa fie sifonati. Asta e marele cinism al Puterii", a continuat pesedistul.

"Inghetarea pensiilor pentru 2012 inseamna o scaderea, pentru ca se adauga si inflatia. Problema este ca bani exista", a mai spus Corlatean.

Foto: Intact Images

Boureanu, acuzat ca a tepuit cu 250.000 euro o banca: Ziaristul care a scris asta va plati creditul meu... Basescu: Aderarea noastra la Schengen este pe ordinea de zi a Consiliului European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x