Antena Căutare

Tomac, după întâlnirea cu Ludovic Orban: Mă bucur că am găsit multă deschidere din partea premierului desemnat pe marginea subiectelor care sunt de interes pentru PMP

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, după întâlnirea cu premierul desemnat, Ludovic Orban, că a găsit ”multă deschidere” faţă de subiectele care sunt de interes pentru formaţiunea pe care o conduce.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, după întâlnirea cu premierul desemnat, Ludovic Orban, că a găsit ”multă deschidere” faţă de subiectele care sunt de interes pentru formaţiunea pe care o conduce.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a precizat, miercuri, după întâlnirea cu Ludovic Orban, că iscuţia a fost bună, fiind ambele partide de dreapta, membre PPE.

”Mă bucur că am găsit multă deschidere din partea premierului desemnat pe marginea subiecteor care sunt de interes pentru PMP, cum este cel legat de Republica Moldova. Sunt convins că vom ajunge la un unct de vedere care să exprime în totaltate preocuparea noastră constantă faţă de acest subiect”, a declarat Tomac.

Liderul PMP a afirmat că a agreat cu Orban să se insiste ca legea privind alegerea primarilor în două tururi să fie adusă în Parlament şi votată.

”Mă bucur că există această de deschidere din partea PNL”, a mai spus Tomac.

Anterior, Tomac a declarat că trebuie găsit un consens cât mai rapid între toate partidele care au votat moţiunea de cenzură şi căderea Guvernului Dăncilă pentru a fi învestit un nou Guvern cât mai rapid.


Sursa : news.ro

Preşedintele PSD Prahova: Senatorul Savin votează în grupul PSD. Să ştiţi că noi ne-am descurcat foarte bine şi sub altă... MAE a transmis către AEP o listă suplimentară de 68 de secţii de votare în străinătate în contextul alegerilor prezidenţ...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x