Antena Căutare

Traian Basescu a discutat cu fratele sau despre cazul Mironescu

Presedintele Traian Basescu s-a interesat de dosarul Mironescu. Intr-un interviu acordat ziarului Ring, Mircea Basescu spune ca a fost sunat de fratele sau. Mircea Basescu recunoaste ca ii cunoaste si pe senatorul Banias si pe Laurentiu Mironescu.

Reporter:

Mircea Basescu: Da, de mai multi ani. Ii cunosc foarte bine pe amandoi. Suntem comandanti. Cu domnul Mironescu am lucrat in aceasi intreprindere, nu-i normal sa ne cunoastem? Apoi, cand eu lucram aici ca angajat al firmei „Plusfood", Mironescu a ajuns directorul portului. Pai cum sa nu cunosc directorul pe terenul caruia imi desfasor activitatea cu societatea ?

Reporter: Ati discutat despre subiectul acesta si cu fratele dvs,, domnul presedinte?

Mircea Basescu: Da, ieri m-a sunat sa ma intrebe ce fel asociat este Raluca in acea firma.

Reporter: A fost surprins, v-a reprosat ceva?

Mircea Basescu: Nu m-a luat la rost. M-a intrebat pur si simplu. A vrut sa se intereseze, sa auda de la mine cum stau lucrurile, dar sa stiti ca nici eu nu am stiut sa-i spun prea multe, sa-l lamuresc, pentru ca abia astazi am primit informatiile pe care vi le-am dat si dvs.

Sursa: Antena3

Comisia de ancheta la ALRO, blocata de PDL... PDL, sabotat de proprii ministri: Udrea si Oprea nu au votat legea concedierilor in MAI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x