Antena Căutare

Traian Basescu: Actiunea WikiLeaks a facut foarte mult rau lumii

Secretele statelor nu pot fi subiecte de presa, iar actiunea WikiLeaks a facut foarte mult rau lumii, a declarat presedintele Traian Basescu, dupa ce a fost intrebat de o jurnalista Associated Press ce parere are despre publicarea documentelor secrete ale diplomatilor americani.

„Respectand dreptul la libera exprimare, actiunea WikiLeaks a facut, mult rau lumii, foarte mult rau lumii din multe motive, putem sa scriem o carte" a declarat liderul Romaniei.

Site-ul WikiLeaks, specializat in dezvaluirea de documente secrete, a publicat recent un set de peste 250.000 de note diplomatice. Actiunea este considerata "un atac la adresa comunitatii internationale" de catre Departamentul de Stat american.

Documentele facute publice contin si informatii despre tara noastra. Potrivit dosarelor WikiLeaks, comisarul european pentru Relatii Externe, Chris Patte, declara in 2004 ca Romania este un „stat salbatic", nepregatit sa intre in Uniunea Europeana.

Basescu: Ma intalnesc oriunde cu Opozitia, dar nu la Grivco, Fundatia Patriciu sau sauna lui Vintu... Funeriu: Legea Educatiei merge la promulgare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x