Antena Căutare

Traian Basescu: "Am premierul independent, dar nu vi-l spun"

Surse prezente la intalnirea de luni seara de la Vila Lac 1, sustin ca presedintele Traian Basescu le-a spus liderilor filialelor PDL ca s-a gandit la un premier independent, are deja un nume, dar nu vrea sa il anunte inca, informeaza Gandul

La intalnirea dintre presedinte si liderii filialelor democrat-liberale, opinia majoritara indica numirea unui premier independent, iar Emil Boc presedinte al PDL.

Au existat, sustin sursele, si voci care au sustinut ca un premier independent ar putea dauna imaginii PDL, aratand ca partidul nu are "cadre".

Traian Basescu are programata, astazi, la ora 14, o intalnire cu parlamentarii, care vor trebui sa voteze noul premier. Mai multi senatori si deputati s-au declarat deranjati ca nu au fost chemati la intalnirea de la Vila Lac 1, pentru a participa la discutii.

Presedintele si liderii filialelor PDL se vor intalni din nou in aceasta seara, pentru a stabili detaliile variantei unui premier independent, iar daca aceasta optiune are suficienta sustinere, schimbarea de premier si de Cabinet se va face rapid.

In acest caz, Emil Boc isi va anunta demisia si noul Cabinet va fi investit rapid, inainte de congresul UDMR, pentru ca PDL sa se asigure ca acestia nu vor decide sa tradeze votul.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intact Images

Razboiul maghiaro-maghiar: Laszlo Tőkés vs Markó Bela... Daca nu e agreat premierul independent ramane Emil Boc dar se remaniaza Guvernul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x