Antena Căutare

Traian Basescu catre politicieni: "Fiti responsabili! La anul s-ar putea sa fie prea tarziu"

“Lansez un mesaj catre politicieni, de ultim apel, pentru ca la anul s-ar putea sa fie prea tarziu: Fiti responsabili!”, a transmis Traian Basescu politicienilor, in cadrul unui discurs sustinut la Bursa de Valori.

"Nu mai putem cheltui cat am cheltuit" in trecut. „Avem un singur drum corect: dezvoltare prin investitie", a continuat presedintele care a mai mentionat ca aceasta este singura solutie drum care poate da speranta si perspectiva romanilor.

Romanii sunt mintiti. O sa vedeti fete rujate, cu ochii cat cepele, care spun se reduc salariile, banisorii lor... Avem obligatia sa optimizam costurile in sistemul sanitar. Avem scoli raspandite pana in ultimul satuc, in loc sa concentram scolile acolo unde putem face performanta", a spus seful Statului.

Basescu a mai precizat ca „oamenii politici trebuie sa-si asume reforma, sa plateasca costurile asumarii si sa faca tot posibilul ca statul sa fie reformat".

"Nu putem avea speranta evolutiei favorabile, daca nu incercam sa devenim performanti ca cei din interiorul UE. In lipsa reformarii statului, nu facem decat sa-i condamnam pe romani", a adaugat Traian Basescu.

Potrivit presedintelui Romaniei, tara noastra este etichetata de membrii UE ca un stat care „nu se poate reforma". "Este una sa fii o tara performanta in UE, care sa emane speranta, si alta este ca zi de zi sa ti se puna eticheta ca „astia nu se pot reforma". Se aude tot mai des aceasta formulare la adresa Romaniei. Ea nu produce nimic altceva decat retinerea investitorilor", a mai precizat presedintele Romaniei.


Basescu: Romanii sunt mintiti si pacaliti zilnic... Guvernul a trimis Parlamentului Legea Salarizarii unitare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x