Antena Căutare

Traian Basescu: "Cer liderilor USL, PC, UNPR si UDMR sa inceteze actiunile impotriva institutiilor statului"

Presedintele Traian Basescu le-a cerut, marti seara, lui Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin, Gabriel Oprea si Kelemen Hunor sa inceteze imediat actiunile impotriva institutiilor statului roman.

"Prin actiunile Guvernului si ale majoritatii parlamentarilor se incalca grav valorile fundamentale ale UE. Tinta finala a actiunilor majoritatii parlamentarilor conduse de Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin este punerea sub control a justitiei. Suspendarea presedintelui este doar o etapa" a declarat Basescu.

"Prin incalcarea grava a legilor tarii au pus statul roman si pe cei 22 de milioane de romani intr-o situatie extrem de dificila, pe analiza mea similara cu cea generata de mineriada", completeaza Presedintele.

"Efectele actiunilor politice ale Guvernului din ultimele saptamani, ale prim-ministrului si ale majoritatii parlamentare de astazi vor avea efecte economice extrem de grave pentru Romania si poporul roman."

"Trebuie sa inteleaga acesti politicieni ca a venit timpul cand in fata justitiei sunt egali cu orice cetatean al tarii, iar ascunderea in Parlament a celor care trebuie sa mearga in fata justitiei e un lucru care nu mai poate fi continuat".

FOTO: Intact Images

Crin Antonescu este noul presedintele al Senatului: "Nu a fost incalcata Constitutia"... Adrian Nastase renunta la cererea de intrerupere a executarii pedepsei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x