Antena Căutare

Traian Basescu: "Cred ca este bine sa nu cumparam zarzavaturi olandeze"

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata seara, ca este dezamagit ca nu se mai gasesc zarzavaturi romanesti in magazine si a recomandat romanilor sa nu cumpere zarzavaturi olandeze.

„Au crescut si mai ales la zarzavaturi. Nu mai sunt zarzavaturi romanesti. Trebuie sa recunosc ca am evitat cat am putut zarzavaturile olandeze. Am preferat sa cumpar turcesti si spaniole, daca tot nu sunt romanesti. Si cred ca este bine sa nu cumparam zarzavaturi olandeze"


Aprecierile presedintelui vin la scurt timp dupa ce Olanda a aratat ca inca se opune aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.

Seful statului a fost sambata seara intr-un supermarket din Capitala, unde a facut cumparaturi pentru sarbatorile de iarna.

Cu aceasta ocazie, a fost intrebat ce isi doreste sa primeasca de Craciun. Presedintele a raspuns ca ar vrea „putina liniste". Romanilor, seful statului le-a urat sa fie mai senini si mai increzatori.

„Ar trebui sa fim putin mai senini si mai siguri pe noi, pentru ca ne place sa ne autoflagelam asa, sa ne vorbim de rau, sa fim complexati. Nu este adevarat! Suntem o natiune mare, a saptea din UE, performante economice sa stiti ca avem mai bune decat multi altii la care ne uitam ca la Dumnezeu. Deci cred ca ne-ar trebui ceva mai multa incredere in noi. Si o sa iti mai spun ceva: cu cat ne vorbim noi insine de rau mai mult pe la televizor, ambasadele sa stii ca asta preiau ca mesaj. Ce aud la televizor, aia transmit acasa", a precizat Basescu reporterilor.

sursa: Antena3

Ion Iliescu despre dosarul "Matusa Tamara": Este datoria morala a colegilor din PSD sa-l sprijine pe Adrian Na... Crin Antonescu: Basescu si Boc sunt "ultimii doi lideri importanti comunisti din Europa”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x