Antena Căutare

Traian Basescu, declarat "inapt medical" in timpul facultatii

Traian Basescu a fost foarte aproape de a nu termina cursurile Institutului de Marina Mircea cel Batran. A marturisit-o el insusi, in cadrul intalnirii cu fostii colegi.


Anul 1973 putea sa fie sfarsitul carierei lui Traian Basescu. Cand Institutul de Marina Civila s-a transformat in Institut de Marina Militara studentii au fost reevaluati medical. Iar seful statului nu a trecut testul.

Dezamagit, seful statului s-a dus cu plicul respectiv la comandantul Institutului.

Dupa 35 de ani, profesorul nu regreta decizia luata.

Intalnirea de la Institutul Mircea cel Batran a fost un prilej pentru presedinte de a-si aminti diverse momente din timpul studentiei. Unele placute, altele...mai putin placute.

La festivitatea de la Academia ''Mircea cel Batran'' au participat 70 de absolventi ai promotiei 1976. In aceasta seara, colegii lui Traian Basescu au fost invitati de acesta la o petrecere organizata la vila sa de protocol de la Neptun.

sursa: Antena3

foto: Intact Images

Emil Boc le-a cerut ministrilor sa faca publice investitiile realizate... Crin Antonescu: "Il vom sustine pe Oprescu la Primaria Capitalei, daca isi va asuma politic sigla USL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x