Traian Basescu, declarat "inapt medical" in timpul facultatii

Traian Basescu a fost foarte aproape de a nu termina cursurile Institutului de Marina Mircea cel Batran. A marturisit-o el insusi, in cadrul intalnirii cu fostii colegi.


Anul 1973 putea sa fie sfarsitul carierei lui Traian Basescu. Cand Institutul de Marina Civila s-a transformat in Institut de Marina Militara studentii au fost reevaluati medical. Iar seful statului nu a trecut testul.

Dezamagit, seful statului s-a dus cu plicul respectiv la comandantul Institutului.

Dupa 35 de ani, profesorul nu regreta decizia luata.

Intalnirea de la Institutul Mircea cel Batran a fost un prilej pentru presedinte de a-si aminti diverse momente din timpul studentiei. Unele placute, altele...mai putin placute.

La festivitatea de la Academia ''Mircea cel Batran'' au participat 70 de absolventi ai promotiei 1976. In aceasta seara, colegii lui Traian Basescu au fost invitati de acesta la o petrecere organizata la vila sa de protocol de la Neptun.

sursa: Antena3

foto: Intact Images

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri