Antena Căutare

Traian Basescu, despre locale: Este o zi test pentru cei care au guvernat in criza

Presedintele Traian Basescu a declarat, dupa ce a votat la Colegiul Economic "A.D. Xenopol" din Capitala, ca din punctul sau de vedere, este o zi test, deoarece unii dintre candidati sunt si exponentii celor care au guvernat in perioada de criza. Basescu a spus ca este extrem de important de vazut daca populatia a inteles intr-adevar ca nimeni nu a vrut sa taie nici pensii si nici sa impuna masuri de austeritate.

"Pentru mine este o zi test, pentru ca cei care candideaza astazi sunt si exponentii celor care au guvernat in perioada de criza. Este extrem de important sa vedem daca intr-adevar populatia a inteles ca nimeni nu a vrut sa taie nici salarii, nici sa impuna masuri de austeritate, ci tara trebuia trecuta prin criza. Iar cei care nu au observat pot sa se uite astazi la Spania si Grecia si mai au unde sa se uite prin Europa", a afirmat Basescu, potrivit Mediafax.

Foto: Intactimages

Mita electorala: Un candidat la Primaria Movilita si alte doua persoane, retinuti... VIDEO! Bataie la o sectie de votare din Calarasi: Urne distruse, o persoana ranita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x