Antena Căutare

Traian Basescu: Dosarele lui Nastase au pornit de la oameni din PSD

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, in cadrul unei emisiuni la postul public, ca dosarele lui Adrian Nastase au pornit de la persoane din partidul acestuia, iar jurnalistii pot verifica faptul ca dosarele au fost urmare a reclamatiilor facute fostului premier de catre oameni din anturajul acestuia.

"Adrian Nastase a fost reclamat de oameni din propriul partid, desi a tipat. Si el stia ca toate dosarele sunt pornite de la oameni din partidul sau, dar el o tinea una si buna cu acuzatii la adresa mea", a afirmat Basescu. "Nu stiu insa de unde a pornit dosarul Trofeul calitatii", a subliniat presedintele.

De asemenea, Basescu, a spus ca momentul care a declansat criza a fost condamnarea fostului premier Adrian Nastase, el precizand ca nu crede "ca cineva a putut simti urma de satisfactie si adaugand: "Povestea cu bucuria, cu Basescu...nu!". Totodata, Basescu a mentionat ca politicienii au inteles, in momentul condamnarii lui Nastase, ca nimeni nu este deasupra legii.

"In momentul condamnarii lui Adrian Nastase, atunci toti politicienii au inetels ca nu mai este drum si nimeni nu e deasupra legii, iar coruptia transpartinica nu a facut decat sa accelereze acest proces. Chiar daca si l-a dorit Crin Antonescu sau Victor Ponta nu era creata masa critica. Asta e si explicatia de ce un om cu care am lucrat, dnul Borbely si un grup de parlamentari UDMR au votat pentru suspendare. I-am sustinut de multe ori am luat in piept explicatii pe care ar fi trebuit sa le dea ei numai din dorinta de a proteja Guvernul si coalitia pentru a asigura stabilitatea tarii", a mai afirmat presedintele suspendat.

Foto: Intactimages

Elena Udrea MINTE din nou. Blonda de la Cotroceni impinge arta copy/paste la 90%... Sondaj: Traian Basescu, demis cu 67%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x