Antena Căutare

Traian Basescu, despre Ponta si Antonescu: "Pentru jocurile lor politice au sacrificat Romania"

Traian Basescu a sustinut, luni seara, o conferinta de presa la sediul sau de campanie. El il acuza pe presedintele interimar Crin Antonescu de propaganda politica.

Iata cele mai importante declaratii:

"As vrea sa-l atentionez asupra unui lucru esential: de la acel pupitru nu s-a mintit niciodata. Acel loc nu a fost utilizat niciodata pentru propaganda politica", a spus Basescu.

"Pe data de 15, aceleasi presedinte Antonescu Crin participa la Timisoara tot la un miting politic, care viza interesul domniei sale de a-si pastra scaunul de presedinte interimar."

"Cand ma acuza ca am colaborat cu PDL, si eu am colaborat pentru guvernare, atunci era o mare crima iar azi cand e presedinte interimar e ceva normal."

Astazi, la pranz, purtatorul de cuvant al Consiliului European informa ca nu a primit niciun raspuns oficial de la Guvernul Romaniei legat de cele 11 solicitari care vizau doua domenii, responsabilitatea functionarii institutiilor statului si functionarea justitiei. Privind aceste declaratii, nu poti sa tragi decat niste concluzii neplacute. Prima si cea mai grea e ca oamenii acestia doi se mint intre ei, nu-mi explic altfel cum presedintele interimar spune ca <> iar premierul spune <>. A doua concluzie e ca oamenii acestia ii mint si pe romani si pe partenerii nostri europeni, Comisia Europeana."

"Efectele acestor minciuni: daca nu raspund convingator si repede, vor avea cele 11 puncte in raportul MCV si vom uita orice discutie despre Schengen in septembrie."

"Pentru jocurile lor politice au sacrificat Romania. Este mult prea mult. Oricat ar fi de simpatizati de electorat, nu pot sa sacrifice Romania pentru jocurile lor politice de jos nivel."

"In zece zile, cei doi oameni si USL au distrus pur si simplu credibilitatea Romaniei."

FOTO: Intact Images

UPDATE! DNA: Ancheta extinsa in dosarul de coruptie al lui Adrian Severin. Prejudiciul depaseste 430.000 €!... Referendumul pentru demiterea lui Basescu se va desfasura intr-o singura zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x