Antena Căutare

Traian Basescu implineste 60 de ani: Ce-i urati presedintelui de ziua lui?

Presedintele Romaniei, Traian Basescu implineste pe 4 noiembrie varsta onorabila de 60 de ani. Inca din 2004 este in fruntea tarii noastre si ne conduce pe "marea agitata a crizei".

Din dorinta de a fi un presedinte jucator, Traian Basescu a actionat in diverse moduri care au starnit nemultumiri in randul clasei politice, mai putin in randurile partidului condus pana la functia de presedinte, PDL.

"Mici" controverse prezidentiale

Ziarul "Jurnalul Național" a scris ca in perioada in care a detinut diferite functii publice intre 1994 si 2001, Traian Basescu si familia sa au obtinut echivalentul a peste un milion de dolari din fondurile destinate Romaniei prin programul PHARE-UE pentru firmele lor.

Traian Basescu a negat la data de 17 martie 2008 informațiile aparute in Jurnalul National printr-un comunicat de presa.

In timpul unui miting electoral la Ploiești in anul 2004 Traian Basescu aparea intr-un film scurt ca dand un dos de palma peste fata unui copil aflat langa scena. Confruntat in direct cu fragmentul audio-video, Basescu a spus ca nu-si aminteste despre ce era vorba.

Administrația prezidentiala a solicitat INEC (Institutul National pentru Expertize Criminalistice) o verificare a filmului, institutul confirmand ca filmul prezentat de televiziuni nu este autentic.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

VIDEO! Vezi ce isi doreste Traian Basescu de ziua lui!... Gabriel Oprea: "Taxarea averilor mari si foarte mari va aduce la buget noua miliarde de euro pana in 2015"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x