Traian Basescu: Ion Diaconescu ramane un reper moral al societatii romanesti

Ion Diaconescu va ramane in istorie ca om politic cu un rol important in procesul de democratizare a Romaniei, afirma presedintele Traian Basescu intr-un mesaj de condoleante transmis miercuri si postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

"Am aflat cu profunda tristete vestea trecerii la cele vesnice a marelui om politic Ion Diaconescu.
Personalitate marcanta a vietii politice romanesti si lider al Partidului National Taranesc Crestin Democrat, Ion Diaconescu va ramane in istorie ca om politic cu un rol important in procesul de democratizare a Romaniei.
A luptat pentru crezul sau si a actionat in spiritul valorilor democratice in momente dificile ale istoriei noastre recente.
Ion Diaconescu a facut parte, alaturi de Corneliu Coposu, dintr-o generatie de elita si va ramane un simbol al luptei impotriva comunismului si un reper moral al societatii romanesti
", a mentionat presedintele Romaniei, transmitand "sincere condoleante tuturor celor care l-au cunoscut".

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri