Antena Căutare

Traian Basescu, la depunerea juramantului Guvernului Ponta: Rezultatul din Parlament este impresionant, 284 se apropie de 322

Presedintele Traian Basescu a adresat cateva cuvinte Cabinetului Ponta, dupa depunerea juramantului de investitura, apreciind ca rezultatul obtinut in Parlament, adica 284 de voturi "pentru", este impresionant, seful statului adaugand, razand, ca numarul se apropie de 322, care le-a adus noroc "data trecuta". Basescu a fost suspendat, in 2007, cu 322 de voturi "pentru". Apoi, presedintele a prezentat asteptarile sale noului Guvern.

"Acu-i acu, ca e singura data cand vorbeste numai presedintele", si-a inceput Basescu discursul. "Va spun la ce m-as astepta de la un guvern, fie el si un guvern de opozitie fata de mine", le-a spus Basescu membrilor Cabinetului Ponta, dupa ce acestia au depus juramantul, subliniind ca se asteapta la "o continuare a ceea ce s-a facut bun in reformarea statului".

Seful statului a precizat ca, in primul rand, se asteapta sa nu inceapa "un proces de restauratie". Si ca spera ca Legea sanatatii si, chiar, Legea privind reorganizarea administrativa sa poata fi promovate pana la alegerile din noiembrie.

De asemenea, Basescu a subliniat si necesitatea ca izolarea institutiilor statului fata de partide sa fie mentinuta.

Foto: Intactimages

De la Cotroceni, la Victoria: Victor Ponta si-a preluat mandatul de la MRU in toiul noptii... Zece sfaturi pentru Victor Ponta, de la Emil Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x