Căutare Live

Traian Basescu nu mai poate fi demis! A promulgat legea prin care seful statului poate fi suspendat cu noua milioane de voturi

Traian Basescu mai poate fi suspendat doar cu noua milioane de voturi! Presedintele a promulgat, luni, legea care prevede ca demiterea sefului statului trebuie aprobata la referendum de majoritatea cetatenilor inscrisi in listele electorale, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei prezidentiale.

Pe 27 martie, Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a aprobat cererea de reexaminare a presedintelui Traian Basescu la OUG 103/2009 privind referendumul, stabilind ca demiterea presedintelui Romaniei sa fie aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor cetatenilor inscrisi in listele electorale, conform Mediafax.

Cererea de reexaminare a lui Traian Basescu la OUG 103/2009 a fost adoptata cu 165 de voturi "pentru", unul "impotriva" si o abtinere.

OUG 103/2009 fusese respinsa initial de Parlament, iar presedintele Basescu a adresat Legislativului inca din noiembrie 2009 o cerere de reexaminare in sensul aprobarii actului normativ.

Initial, textul privind referendumul prevedea ca demiterea presedintelui Romaniei este aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate, la nivelul tarii, ale cetatenilor care au participat la referendum.

Ministrul interimar Liviu Pop, anchetat de ANI pentru conflict de interese... Andrei Chiliman: "Distrugem PNL daca oferim oamenilor aceste executii de partid"...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri