Antena Căutare

Traian Basescu si Victor Ponta, prima intalnire pe 2013

Traian Basescu si Victor Ponta s-au intalnit pentru prima data in aces an. Discutiile dintre cei doi au vizat chestiuni legate de bugetul pe anul 2013, dar si vizita delegatiei FMI.

"Domnul presedinte Traian Basescu si domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta au avut o intrevedere astazi, la Palatul Cotroceni, care a durat mai bine de o ora si jumatate si in cadrul careia s-au discutat chestiuni legate de bugetul Romaniei pe anul 2013 si de finantarea deficitelor", a declarat pentru Mediafax Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui.

Cei doi au mai discutat si despre apropiata vizita a delegatiei FMI la Bucuresti, din perioada 15-29 ianuarie. Misiunea FMI se va afla la Bucuresti pentru cea de-a 7-a si a 8-a evaluare a acordului stand-by, principalele teme de discutie fiind perspectivele economiei, bugetul pe 2013, reformele structurale si politica monetara.

FOTO: Intact Images

Topul parlamentarilor cu cele mai multe case. Cine este deputatul cu 16 imobile... Kelemen Hunor: “Romania nu e stat national”. Dan Voiculescu: “Articolul 1 din Constitutie nu e negociabil”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x