Antena Căutare

Traian Basescu: Urmeaza inca un an de criza

Traian Basescu spune ca o sa mai avem inca un an de criza. Seful statului le-a dat vestea proasta romanilor in timpul intalnirii cu Philippe Le Houérou, vicepresedinte al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala.

"Suntem extrem de convinsi ca aceasta criza nu va disparea in urmatoarele 12 luni, este o perioada de dificultati pe termen mediu si lung",




"Este cea mai mare greseala care poate fi facuta in prezent. In termeni reali, trebuie sa pastram stabilitatea macroeconomica, iar bazat pe aceasta sa generam crestere economica, si nu viceversa. (...)

Aceasta poveste cu stoparea austeritatii, stoparea concentrarii pe stabilitatea macroeconomica, haideti sa facem crestere economica, sa punem banii in piata poate fi cea mai mare greseala, care va face Europa sa explodeze in urmatorii ani.

Trebuie sa avem grija de ambele, atat stabilitate, cat si crestere. Cheia este stabilitatea macroeconomica. Iar noi am avut experienta din 2007-2008 cand am crescut neglijand stabilitatea macroeconomica",



UPDATE! Nature si FAZ il acuza de plagiat pe Victor Ponta... VIDEO! Liber la vanatoare si pescuit in Delta Dunarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x