Antena Căutare

Traian Igas: Ponta, un mascarici al politicii romanesti

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, ca ministrii Administratiei si Internelor si de Externe, respectiv Traian Igas si Teodor Baconschi, trebuie "dati afara pentru incompetenta crasa", in urma esecului aderarii Romaniei la spatiul Schengen. In replica, Igas spune ca liderul USL se plictiseste dupa incheierea sezonului de raliu si isi cauta noi hobby-uri.

Suparat ca in fiecare zi trebuie sa dea asigurari despre cat de bine ar functiona USL-ul, desi se vede cu ochiul liber ca struto-camila PSD, PNL si PC se destrama, Victor Ponta s-a apucat sa remanieze Guvernul. Mai mult decat atat, Ponta s-a apucat sa isi dea cu parerea despre politii europene, de plictiseala ca s-a terminat sezonul de raliu. Ultimul hobby al acestui mascarici al politicii romanesti este de a schimba pe la televizor opinii despre cine trebuie sa fie si cine trebuie sa plece din Guvern


"Ii recomand domnului Ponta sa-si vada de sandramaua socialista care sta sa se darame, si sa nu mai umble dupa cai verzi pe pereti pe la diverse emisiuni. Daca vorbim despre performanta politica, tin sa ii reamintesc ca eu am castigat colegiul de senator cu peste 50% din voturile cetatenilor, in timp ce locotenentii sai trimisi de la Bucuresti ca sa imi faca concurenta s-au intors acasa cu coada intre picioare", a continuat ministrul Igas.

El l-a avertizat pe liderul pesedist ca popularitatea in scadere a USL face improbabila situatia in care Victor Ponta ar putea sa ocupe un post cu responsabilitate, precum cel de ministru.

"Ar fi mai bine ca asa zisul presedinte al PSD sa mearga mai mult prin tara, sa vada ca gogoasa infuriata numita USL se desumfla pe zi ce trece mai tare, ceea ce ii scade considerabil sansele sa ajunga vreodata ministru", a conchis Traian Igas.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, ca ministrii Administratiei si Internelor si de Externe, respectiv Traian Igas si Teodor Baconschi, trebuie "dati afara pentru incompetenta crasa". Ponta le-a imputat acestora esecul aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Mircea Cosea si-a anuntat demisia din UNPR... Elena Udrea: "Daca e doar un proiect electoral, Miscarea Populara nu e viabila"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x