Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Traian Igas: Pot sa va spun sigur ca, in sondaje, USL a coborat la 45%

Vicepresedintele PDL Traian Igas a declarat ca "scorul PDL in sondaje este mult mai bun decat il prezinta unele televiziuni de casa ale partidelor din opozitie" si ca USL a coborat la 45 la suta.

"Scorul PDL in sondaje este mult mai bun decat il prezinta unele televiziuni de casa ale partidelor din opozitie si pot sa va spun sigur - si liderii opozitiei cunosc acest lucru, dar nu au niciun interes sa il faca public - USL a coborat la 45 la suta. Este un semn bun, iar noi apreciem ca anul viitor, la data alegerilor, USL va fi sub 40 la suta", a declarat vicepresedintele PDL Traian Igas, intr-o conferinta de presa, la Zalau.

Potrivit acestuia, masurile de austeritate adoptate de Guvernul Boc au fost unele necesate in contextul economic mondial.

"Sunt masuri care au fost aplicate doar pentru a iesi din aceasta situatie de criza in care nu se afla doar Romania, ci si celelalte tari din UE. Daca urmarim ce se intampla la nivel european, ati vazut ca sunt framantari la nivelul tuturor celor 27 de state si cred ca Romania nu poate si nu isi permite sa ramana in afara acestui club select care se numeste UE", a spus Igas.

Sursa: Antena3

Recomandari