Traian Igas, pus la zid de USL

Liderul PC, Daniel Constantin, a condamnat ieri, in numele USL, atitudinea ministrului de Interne, Traian Igas.

Daniel Constantin a spus ca Iagas, "cu o nonsalanta pe care ati observat-o probabil si dumneavoastra, ne declara zilele trecute ca se pregateste o hotarare de guvern prin care primariile, in special cele ale PDL, asa cum a recunoscut domnul ministru, vor fi ajutate sa treaca mai usor prin criza financiara pe care o parcurg toate primariile din Romania, fie ca vorbim de PSD, PNL, PC, UNPR sau PDL".

In opinia liderului PC, aceasta atitudine in ceea ce priveste gestionarea banilor de la buget ar trebui sa intre in atentia Curtii de Conturi.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri