Antena Căutare

Traseism politic: Deputatul Mihai Apostolache trece la PDL, dupa 13 ani de social-democratie

Deputatul PSD de Prahova Mihai Apostolache si-a anuntat luni demisia din partid si, in acelasi timp, inscrierea in PDL, acuzand actuala conducere a PSD de esec in reformarea partidului. Apostolache era membru din 1997 al PSD (continuatorul PDSR).

Mihai Apostolache nu este un migrator politic tipic. El a fost timp de 13 ani membru al PSD Prahova si este fiul fostului senator PSD Victor Apostolache. Prin plecarea lui Apostolache, un al doilea parlamentar al opozitiei din acest judet se inscrie in PDL, in ultimele luni. Primul a fost deputatul PNL Cristian Burlacu, ales in colegiul uninominal Valea Prahovei.

Apostolache a facut anuntul plecarii din PSD spre PDL la Ploiesti, alaturi de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, care este liderul PDL Prahova.

El a sustinut ca trecerea la PDL ii va permite sa puna in aplicare proiectele pe care le are, legate de dezvoltarea zonei Teleajen, unde a fost ales deputat.

Apostolache a apreciat, totodata, ca actuala conducere a PSD nu va reusi sa reformeze partidul, Victor Ponta conducand "o masina a carei directie nu este tinuta de el". Din punctul sau de vedere, si-a facut datoria fata de partid si a castigat alegerile pentru PSD pe colegiul pe care il reprezinta, insa colegii din PSD Prahova nu au apreciat munca sa.

Foto: cdep.ro

Salarii nesimtite la Ministerul Agriculturii... Vanghelie: "Nu ma delimitez de prieteni, eu cred ca Voicu este nevinovat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x