Trotuare in culori politice: Primarul PDL din Piatra Neamt a facut drumurile verzi

La Piatra Neamt, trotuarele isi schimba culoarea dupa cum vrea primarul. Iar primarului PDL Gheorghe Stefan ii place verdele, la fel ca si colegului sau de partid Adrian Radulescu, cel care a inlocuit portocaliul oficial cu verdele, in campania electorala pentru alegerile parlamentare partiale din 21 august.

Reabilitarea strazilor 1 Decembrie si cetatea Neamtului a inceput in urma cu doi ani si ar fi trebuit sa fie gata in decembrie 2010. Largirea soselei de la doua la patru benzi este binevenita pentru localnici, insa lucrarile la spatiul pietonal si mai ales culoarea in care au fost vopsite trotuarele in ultimele zile ii nemultumesc pe oameni.

Primarul PDL Gheorghe Stefan e foarte multumit totusi de noua culoare. Ii place verdele si spera sa-l foloseasca in continuare cu succes. Precizeaza insa ca nu are nicio legatura cu politica.

"A fost o proba pe care au propus-o cei de la societatea care are contractul de modernizare. Nu are nimic in comun cu campania electorala. Oricum, verde este o culoare care imi place mie personal", sustine edilul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Proiectul de reabilitare a strazilor si trotuarelor valoreaza aproape 28 de milioane de lei, din care peste 20 de milioane sunt bani europeni, aproape trei milioane de la Guvernul Romaniei si restul de 500.000, banii Primariei.

Citeste si Antena3

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri