Antena Căutare

Trotuare in culori politice: Primarul PDL din Piatra Neamt a facut drumurile verzi

La Piatra Neamt, trotuarele isi schimba culoarea dupa cum vrea primarul. Iar primarului PDL Gheorghe Stefan ii place verdele, la fel ca si colegului sau de partid Adrian Radulescu, cel care a inlocuit portocaliul oficial cu verdele, in campania electorala pentru alegerile parlamentare partiale din 21 august.

Reabilitarea strazilor 1 Decembrie si cetatea Neamtului a inceput in urma cu doi ani si ar fi trebuit sa fie gata in decembrie 2010. Largirea soselei de la doua la patru benzi este binevenita pentru localnici, insa lucrarile la spatiul pietonal si mai ales culoarea in care au fost vopsite trotuarele in ultimele zile ii nemultumesc pe oameni.

Primarul PDL Gheorghe Stefan e foarte multumit totusi de noua culoare. Ii place verdele si spera sa-l foloseasca in continuare cu succes. Precizeaza insa ca nu are nicio legatura cu politica.

"A fost o proba pe care au propus-o cei de la societatea care are contractul de modernizare. Nu are nimic in comun cu campania electorala. Oricum, verde este o culoare care imi place mie personal", sustine edilul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Proiectul de reabilitare a strazilor si trotuarelor valoreaza aproape 28 de milioane de lei, din care peste 20 de milioane sunt bani europeni, aproape trei milioane de la Guvernul Romaniei si restul de 500.000, banii Primariei.

Citeste si Antena3

Lider PDL cu datorii blocheaza fonduri europene... Surse: UDMR ar putea nominaliza astazi un ministru al Sanatatii daca acesta va avea in subordine si CNAS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x