Antena Căutare

Tudor Ciuhodaru (PC), acuzat de frauda. Dan Voiculescu: Decizie de epurare politica

Vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu, considera ca decizia conducerii Spitalului Clinic de Urgente din Iasi de a-l demite din functia de purtator de cuvant pe medicul Tudor Ciuhodaru este "una de evidenta epurare politica", exprimandu-si sustinerea pentru deputatul recent devenit membru PC.

"Voi fi alaturi de domnul Ciuhodaru. Si eu si intreaga Opozitie si, sunt convins, orice persoana rationala, echilibrata si inzestrata cu bun simt. Tudor Ciuhodaru va actiona in judecata conducerea Spitalului de Urgenta din Iasi si va avea la dispozitie o echipa exceptionala de avocati. (...)Am convingerea ca medicul Ciuhodaru va castiga conflictul cu spitalul din Iasi", a precizat Dan Voiculescu, intr-o postare pe blogul personal.

In replica, managerul Spitalului de Urgente "Sf Ioan" Iasi, Vladimir Poroch, respinge intr-un comunicat declaratiile lui Tudor Ciuhodaru, cum "ca pontajele semnate in fals de dumnealui sunt rodul unei orchestratii politice".

Luni, comitetul director al Spitalului Clinic de Urgente "Sfantul Ioan" a decis ca dr. Tudor Ciuhodaru, seful Unitatii de Primire a Urgentelor, trebuie sa returneze institutiei suma de 29.343 lei, acuzandu-l pe medic ca ar fi semnat fise de pontaj din care ar rezulta ca a fost prezent in acelasi timp si la spital, si la Camera Deputatilor

Conform deciziei emise de sefii spitalului, in perioada mai 2009 - noiembrie 2010, medicul Tudor Ciuhodaru figureaza prezent, in acelasi timp, atat la spital, cat si la Camera Deputatilor. Tot ieri, dr. Tudor Ciuhodaru a fost eliberat din functia de purtator de cuvant al spitalului, in locul sau fiind numit dr. Paul Sarbu, directorul medical al Spitalului de Urgente.

Sursa: Hotnews

Consilierul Elenei Udrea e verde iar!... Ponta: Scandalul "Porumbacu" este un neadevar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x