Antena Căutare

Turcan, despre calendarul moţiunii: Vom mai asista la tot felul de şicane, de blocaje pentru a se perpetua măcar o zi la guvernare şi a rămâne conectaţi la supapa de resurse publice

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, spune că social-democraţii fac tot felul de şicane şi pun bariere, în legătură cu moţiunea de cenzură, pentru a mai rămâne o zi în plus la guvernare şi pentru a rămâne conectaţi la supapa de resurse publice. Turcan a precizat că opoziţia va demonstra că Guvernul Dăncilă nu mai are majoritate parlamentară.

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, spune că social-democraţii fac tot felul de şicane şi pun bariere, în legătură cu moţiunea de cenzură, pentru a mai rămâne o zi în plus la guvernare şi pentru a rămâne conectaţi la supapa de resurse publice. Turcan a precizat că opoziţia va demonstra că Guvernul Dăncilă nu mai are majoritate parlamentară.

Raluca Turcan a declarat, miercuri, că cei din conducerea Camerei Deputaţilor se comportă abuziv la fel ca pe vremea lui Liviu Dragnea.

“Conducerea Camerei reprezentată de PSD se comportă abuziv exact ca Liviu Dragnea, nu este absolut nicio diferenţă. Numărul de semnături pe care îl avem în momentul de faţă pe moţiunea de cenzură arată angajamentul unei majorităţi parlamentare de a dărâma Guvernul Dăncilă. Dacă doamna Dăncilă şi PSD ar avea în continuare legitimitate şi majoritate parlamentară nu ar fi nevoiţi să apeleze la astfel de tertipuri cu profil infracţional, promovate de domnul Florin Iordache”, a afirmat Raluca Turcan.

Ea a precizat că în prezent PSD nu mai are majoritate în Parlament şi nici legitimitate şi că social-democraţii vor apela la tot felul de tertipuri şi de bariere pentru a mai rămâne o zi în plus la guvernare.

“Realitatea este confirmată pe hârtie că doamna Dăncilă şi PSD-ul în momentul de faţă nu mai au majoritate în Parlamentul României şi nici legitimitate. Ca atare, vom mai asista la tot felul de şicane, la tot felul de blocaje, la tot felul de bariere pentru a se perpetua măcar o zi în plus la guvernare şi a rămâne conectaţi la supapa de resurse publice pentru că asta este miza fiecare zi în plus la guvernare este o zi în care sunt racordaţi la supapa de resurse publice pe care le folosesc în interes personal, clientelar în detrimentul celor mulţi care se uită şi şi-ar dori o guvernare eficientă. Acum România nu mai este guvernată. Opoziţia va demonstra ceea ce scriptic există deja, că Guvernul Dăncilă nu mai are majoritate”, a mai afirmat liderul deputaţilor liberali.

Turcan a mai menţionat că opoziţia va demonstra în fiecare zi că Guvernul Dăncilă nu mai are legitimitate.

“Nu vă spunem acum exact care sunt paşii, cert este că vom demonstra în fiecare zi că Guvernul Dăncilă nu mai are legitimitate prin susţinere parlamentară. Veţi vedea ce se va întâmpla sâmbătă, vom anunţa deciziile noastre însă nu vom mai permite ca Parlamentul României să fie capturat de o grupare cu un comportament tipic infracţional aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi ani şi jumătate”, a explicat Raluca Turcan.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a anunţat, miercuri, că Biroul permanent reunit a stabilit că miercuri, la ora 15.00, va fi citită în plen moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie, iar sâmbătă la ora 11.00 este programat votul. În cazul în care nu va exista cvorum, Iordache spune că va fi programat un nou Birou politic reunit.

Sursa : news.ro

Iordache, despre calendarul moţiunii: Miercuri, la ora 15.00, citirea în plen, sâmbătă votul/ Dacă nu va exista cvorum î... Ponta, după ce a fost anunţat calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură: PSD rămâne confiscat de Gaşca Dragnea - Dăncilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x