Antena Căutare

Turcan: Nu e momentul sa punem cutitele pe masa chiar daca ne mai aruncam cate unul in spate

Raluca Turcan se da de gol in ceea ce priveste atmosfera din sanul PDL. Aceasta a recunoscut explicit printr-o declaratie care spune ca situatia este la cutite in partidul democrat-liberal, dar totodata face apel ca lucrurile sa se linisteasca macar pana la alegeri.

"Nu e momentul sa punem cutitele pe masa, chiar daca in partid ne mai aruncam cate unul in spate! Eu cred ca acestea trebuie tinute in teaca pana la alegeri, tot partidul sa se mobilizeze pentru aceste alegeri, iar dupa un scrutin electoral se poate discuta ce a fost bine sau rau si sa cautam responsabilii si vinovatii", a spus deputatul PDL.

Mai multe discutii au cutremurat PDL-ul in ultima saptamana in urma plecarii prim vicepresedintelui Sorin Frunzaverde la USL, si a primarului din Slatina.

In plus, premierul Mihai Razvan Ungureanu a acuzat luni presiuni politice din partea primarilor portocalii pentru suplimentarea fondurilor destinate campaniei electorale.

Foto: Intact Images

Gafeaza si ministrul Dezvoltarii: "Edificarea tuturor edificiilor"... Victor Ponta: Dupa Olt si Caras, avem vesti bune si din Bistrita si Ploiesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x