Antena Căutare

Turcan: Ţara este pe mâini bune şi vom continua depesedizarea / Parlamentarii PNL vor fi prezenţi la votul de învestire a următoarelor guverne, dar se vor abţine de la vot, ca să putem ajunge la alegeri anticipate şi să scăpăm ţara de PSD

Vicepremierul demis Raluca Turcan afirmă că "depesedizarea" va continua şi că Guvernul şi-a făcut datoria adoptând ordonanţe de urgenţă. Ea spune că PNL va merge spre anticipate. "Parlamentarii PNL vor fi prezenţi la votul de învestire a următoarelor guverne, dar se vor abţine de la vot, ca să putem ajunge la alegeri anticipate şi să scăpăm ţara de PSD", susţine Turcan.

"Ţara este pe mâini bune şi vom continua depesedizarea. Să fie foarte clar: majoritatea PSD NU a votat împotriva guvernului, ci a votat împotriva debaronizării. A fost un vot împotriva alegerii primarilor în două tururi", afirmă Raluca Turcan, într-o postare pe Facebook.

Ea spune că PNL va merge la alegerile anticipate, pentru a elibera Parlamentul de "majoritatea toxică PSD".

"Trebuie să eliberăm ţara de cea mai nocivă majoritate născută din pixul lui Dragnea, o majoritate care ne-a scos de la masa deciziei europene. Guvernul şi-a făcut datoria. Ordonanţele de urgenţă au fost date pentru oameni, NU pentru infractori, cum a făcut PSD cu OUG 13", adaugă Turcan.

El explică faptul că Guvernul a trebuit să rezolve urgent probleme precum: prevenirea îmbolnăvirilor cu coronavirus; decontarea navetei şcolare, după ce CCR a declarat neconstituţional un articol din Legea Educaţiei; salvarea vieţii românilor care au nevoie de intervenţii medicale sau tratamente în spitale, de stat sau private; pregătirea legislaţiei pentru a absorbi bani europeni în exerciţiul financiar 2021 - 2027; extinderea programului-pilot Masa la şcoală pentru 150 de şcoli, respectiv pentru 65.000 de copii; recunoaşterea, în sfârşit, după 30 de ani, a asociaţiei foştilor deţinuţi politici drept organizaţie de utilitate publică; creşterea costului standard per elev; extinderea programului Prima Casă.

"Premierul pe care PNL îl susţine este Ludovic Orban. Parlamentarii PNL vor fi prezenţi la votul de învestire a următoarelor guverne, dar se vor abţine de la vot, ca să putem ajunge la alegeri anticipate şi să scăpăm ţara de PSD", mai spune Turcan.

Sursa : news.ro

Ciolacu nu exclude sesizarea CCR dacă Iohannis îl propune premier tot pe Orban: După ce a existat în Parlament cel mai m... Paşcan (PMP), după consultări: Nu există justificat un temei rezonabil, raţional pentru a forţa alegeri anticipate. Noi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x