Antena Căutare

UDMR anunţă că susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban: "UDMR a fost întotdeauna foarte clar în această privinţă

UDMR anunţă că va susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, întrucât acesta îşi angajează răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi. "UDMR a fost întotdeauna foarte clar în această privinţă, iar încă de anul trecut am spus: doar atunci putem să susţinem guvernul Orban, dacă acesta nu modifică legea electorală nici prin ordonanţă de urgenţă, nici prin angajarea răspunderii", spun reprezentanţii UDMR.

Reprezentanţii UDMR arată că Guvernul a anunţat că va schimba legea electorală prin angajarea răspunderii, şi astfel s-ar introduce alegerea primarilor în două tururi.

"UDMR a fost întotdeauna foarte clar în această privinţă, iar încă de anul trecut am spus: doar atunci putem să susţinem guvernul Orban, dacă acesta nu modifică legea electorală nici prin ordonanţă de urgenţă, nici prin angajarea răspunderii. De aceea UDMR va susţine moţiunea de cenzură împotriva guvernului", anunţă UDMR.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spunea că a vorbit la telefon cu liderul UDMR, Hunor Kelemen, care este de acord să susţină alături de social-democraţi moţiunea de cenzură, după ce Guvernul îşi asumă răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi. Ciolacu a menţionat că nu este o alianţă politică cu UDMR-ul, este una de principii, dar nu exclude ca UDMR să fie un partener politic credibil.

Sursa : news.ro

Dancă, întrebat dacă PNL forţează alegerile anticipate: Noi ne respectăm angajamentele luate în faţa românilor cu orice ... Iohannis: În foarte puţin timp documentul privind alegerea primarilor în două tururi va ajunge la Parlament, iar eu voi ...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x