Antena Căutare

UDMR pune presiune amenintand Coalitia cu iesirea de la Guvernare

Laszlo Borbely, vicepresedintele UDMR si ministrul Mediului, a declarat ca Uniunea are "varianta de a parasi Coalitia", daca protocolul referitor la programul de guvernare nu va fi semnat intr-o saptamana si "nu se indeplinesc cele prevazute".

"Am zis ca nu intram la guvernare decat daca aceste propuneri vor fi incluse in programul de guvernare, vor fi duse la capat si am cerut sa avem pe langa programul de guvernare un protocol in care sa fixam date calendaristice (...) Vom incheia acest protocol, sper, intr-o saptamana, cu termene clare si, daca nu vor fi respectate, evident atunci e si varianta de a parasi coalitia, daca nu se indeplinesc cele prevazute. Pai un program de guvernare este ca sa il indeplinesti, nu ca sa nu il faci (...) Nu e vorba de a ameninta", a declarat Laszlo Borbely.

Foto: Intactimages

Dan Suciu si Ionut Stanimir, variantele premierului pentru functia de purtator de cuvant al Guvernului... VIDEO! Badea despre Guvern: De 22 de ani nu am mai avut niste oameni din astia cu diplome care sa "puie" tara ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x