Antena Căutare

UDMR si UNPR conditioneaza ramanerea la guvernare

UDMR ramane la guvernare doar daca Executivul va introduce in bugetul pe anul viitor revenirea la pensiile si salariile actuale. In caz contrar, pana la sfarsitul anului, parlamentarii UDMR vor iesi de la guvernare. Acelasi anunt vine si de la liderii UNPR.

"Stam in guvernare pana la sfarsitul anului sau pana la adoptarea bugetului. In momentul in care se voteaza bugetul si nu se iau in calcul propunerile noastre eu propun iesirea de la guvernare" a declarat senatorul Gyorgy Frunda.

Nu doar UDMR ameninta cu iesirea de la guvernare, daca Executivul nu va introduce in bugetul pe anul viitor revenirea la pensiile si salariile de acum, ci si parlamentarii UNPR.

"Daca pana la 31 decemebrie masura privind diminuarea pensiilor nu va fi anulata si pensiile nu vor reveni la valoarea de azi, ne vom retrage din coalitia de guvernamant" a spus si deputatul Marian Sarbu.

Si unii parlamentari PDL sunt nemultumiti de actuala guvernare. Mai multi deputati, in frunte cu Ioan Oltean, au amenintat ca nu vor mai sprijini actualul cabinet, in lipsa unor rezultate economice care sa opreasca declinul de imagine al partidului.

Boc: Cheltuielile publice se reduc cu 20%, cota de combustibil scade cu 50%... Olguta Vasilescu: “Zegrean, unul dintre cei mai vajnici soldati ai lui Traian Basescu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x