Antena Căutare

Udrea: Actuala guvernare, cea mai eficienta din tara in ultimii 20 de ani, dar si la nivel european

Actuala guvernare este cea mai eficienta din ultimii 20 de ani din Romania, dar si la nivel european, a declarat, marti, presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, la Reuniunea regionala a UNPR pentru Bucuresti – Ilfov, informeaza Mediafax.

"In doi ani am reusit sa demonstram ceea ce nimeni nu poate sa conteste. Suntem cea mai responsabila, cea mai curajoasa, cea mai eficienta guvernare din Romania din ultimii 20 de ani, dar si cea mai eficienta la nivel european "




"USL face promisiuni desarte. USL spune ca da de unde nu are ce da. USL este uniunea demagogiei, a populismului si Uniunea solutiilor lipsa", a tinut sa arate ministrul Dezvoltarii.

Pe de alta parte, Udrea a aratat ca PDL si UNPR trebuie sa castige Capitala si trebuie sa fie ales un primar general serios si nu unul care isi transforma munca "intr-o vesnica poanta".

Potrivit afirmatiilor sale, oricare dintre actualii primari PDL si UNPR este de zece ori mai bun decat Sorin Oprescu si oricare dintre ei poate castiga alegerile.

Ea a precizat ca Oprescu se ascunde atunci cand trebuie sa ia o decizie importanta, aruncand responsabilitatea in curtea primarilor de sector. Udrea a dat asigurari ca PDL si USL vor castiga functiile de primar in toate sectoarele Capitalei.

Ea le-a dat asigurari participantilor la reunine ca PDL si UNPR vor castiga fara probleme alegerile din judetul Ilfov.

Pe de alta parte, liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat ca pierderea "in mod copilaresc de catre PSD a celei de-a doua functii in stat" a facut ca actuala opozitie sa se prabuseasca in sondaje.

Sursa: Antena3

Foto: Intact Images

Lazaroiu spune ca Ponta nu i-a dat dosare: Am vrut sa ii dau o lectie despre minciuna... VIDEO! Parlamentarii s-au dat in spectacol: Au spus poezii si au citat din Biblie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x