Antena Căutare

Udrea despre criticii pictorialului: Niste politicieni comentatori misogini cu tare demne de cretacicul patriarhal

Elena Udrea a fost protagonista unui pictorial incendiar, aparut intr-o revista pentru femei, ce a generat un adevarat val de critici si aprecieri, un articol pe aceasta tema fiind publicat si de tabloidul britanic Daily Mail. Raspunsul ministrul Dezvoltarii si Turismului nu s-a lasat insa mult asteptat. Intr-o postare pe blogul sau, Elena Udrea isi catalogheaza dur "colegii", spunand ca misoginii comentatori politicieni s-au "infierbantat" la vederea pozelor.

"Am vazut ca interviul i-a infierbantat pe misoginii comentatori politicieni. Le recomand tuturor sa incerce sa treaca peste propriile lor umori si tare sociale demne de cretacicul patriarhal. Ar face bine sa se concentreze mai mult pe ce se intampla in jurul nostru si sa analizeze mai mult cum socialismul politic, caruia-i sufla-n vele, prabuseste lumea economica", a scris Elena Udrea pe blog.

De asemenea, Udrea a afirmat ca se simte bine in pielea ei, dar a vrut sa intruchipeze si alte personaje. Ea apare in pictorial in postura unora dintre cele mai puternice femei din lume: Cleopatra, Jackie Kennedy sau Margaret Thatcher.

Traian Basescu a primit in dar o sticla de whisky de la o admiratoare... Borbely: Care e problema cu Tinutul Secuiesc? Il bagam in traista si-l ducem undeva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x