Antena Căutare

Udrea despre Guvernul Ponta: "O struto-camila nefericita"

Elena Udrea desfiinteaza pe blogul sau guvernul anuntat luni seara de premierul desemnat Victor Ponta. "Dezamagitor", asa caracterizeaza sefa PDL componenta Cabinetului lui Victor Ponta.

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului a criticat mai intai numarul mare de ministrii din noul Guvern, 21, in contextul crizei economice.

"Dezamagitor - exact asa cum ma asteptam. Inca de la inceput, USL dovedeste lipsa de grija pentru gestionarea resurselor administratiei centrale: de unde pana acum erau 16 ministri, Victor Ponta a reusit sa propuna o lista de "doar" 21 de ministri. Practic, este cel mai mare cabinet din istoria post-decembrista a Romaniei. Se vede treaba ca, odata cu venirea USL la putere, Romania a iesit din criza economica si nu trebuie sa se mai gandeasca la cat de multi ministri trebuie sa aiba", a scris aceasta.

Udrea este convinsa de faptul ca presedintele PNL a avut un cuvant greu in nominalizarea celorr 21 de sefi de portofolii.

"Al doilea lucru pe care nu pot sa nu-l observ este faptul ca PNL are de doua ori mai multi ministri asumati decat PSD. Ceea ce indica negocieri la sange intre Crin Antonescu si Victor Ponta pentru sustinerea in Parlament al acestui nou Executiv. Practic, presedintele PNL si-a impus punctul de vedere, iar acest lucru se vede de la mare distanta", afirma Udrea.

Pedelista nu a ratat ocazia de a reitera ideea ca oamenii vor regreta guvernarile PDL.

"Repet ceea ce spuneam imediat dupa caderea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu: peste 7 luni, romanii vor realiza ca singurii capabili sa gestioneze coerent si eficient treburile Romaniei au fost cei din guvernele PDL. Aceasta struto-camila nefericita numita Guvernul Victor Ponta va avea viata scurta si va fi dovada cea mai clara ca populismul pagubos pe care l-au promovat in opozitie cei din USL se va intoarce impotriva lor", a incheiat fostul ministru.

Victor Ponta, noul premier desemnat a prezentat marti seara numele ministrilor care vor forma noul Cabinet pentru urmatoarele 6 luni. Vezi aici numele celor 21 de ministrii!

Foto: Intact Images

PSD a spus "DA" Cabinetului Ponta... ANI: Victor Alistar nu poate ocupa functii publice pana pe 7 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x