Antena Căutare

Udrea: Emil Boc a inteles ca Romania are nevoie de o schimbare de ritm

Elena Udrea a comentat pe blog demisia premierului Emil Boc la scurt timp dupa ce acesta a predat mandatul. Postarea, sugestiv intitulata "Impreuna pe un nou drum" aproba decizia fostului sef de Guvern.

Udrea lauda initiativa premierului si spune ca acesta s-a "sacrificat" in numele partidului.

"Demisia din functie a Premierului Emil Boc este un act de curaj politic si de responsabilitate in fata romanilor. Prim-ministrul a inteles ca Romania are nevoie de o schimbare de ritm, are nevoie de un soc catalizator in vederea continuarii reformelor atat de importante in contextul economic international. A inteles ca romanii vor o reactie de ordin politic", a comentat Udrea.

Desi si-a dat demisia Udrea considera ca pentru fostul premier vorbesc faptele.

Se pot spune multe despre Emil Boc in calitate de Premier, dar mai important decat toate sunt faptele. Or, acestea vorbesc de la sine si arata rolul decisiv pe care l-a avut actualul Executv. A gestionat cea mai dificila perioada economica si a adus Romania intr-o stare de echilibru, ba chiar de mic plus. Avem o crestere economica mai mare decat media Uniunii Europene, avem cea mai mica inflatie din ultimii 20 de ani si cea mai mica datorie publica pe cap de locuitor din Europa. Intr-o foarte mare masura, acest lucru se datoreaza si Premierului.

Udrea nu a ratat ocazia de a ataca fostele guvernari PNL sau PSD.

"Din punctul meu de vedere, dincolo de elementele de ordin politic care au dus la decizia Premierului Boc de a demisiona, eu cred ca Executivul demisionar a fost unul de succes. Cu siguranta mai competent si responsabil decat dezmatul economic reprezentat de Guvernul Tariceanu, infinit mai putin corupt si mult mai bine intentionat decat Executivul lui Adrian Nastase. [...] Era insa nevoie de o schimbare. Romanii au nevoie de figuri noi care sa le genereze incredere. Degeaba spui ce trebuie spus, comunici lucrurile corect, daca oamenii nu mai sunt dispusi sa te asculte. Pentru asta e nevoie de oameni noi, capabili sa continue pe drumul reformelor si sa vina cu un nou suflu", a incheiat Udrea.


Foto: Intact Images

Mircea Geoana: "USL a gresit nedepunand motiune de cenzura, acum cheile sunt la Basescu"... USL propune organizarea de alegeri anticipate in urmatoarele doua luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x