Udrea: "Exista doua variante in ceea ce priveste Legea Capitalei: 6 sectoare sau 22 de unitati administrative"

Ministrul Dezvoltarii si Tursimului, Elena Udrea, a declarat, joi, ca Legea Capitalei va fi lansata in dezbatere de catre democrat - liberali, cu doua variante posibile- una privind mentinerea a sase sectoare si alta care prevede reimpartirea orasului in 22 de unitati administrativ-teritoriale, potrivit Mediafax.

"Saptamana viitoare o lansam (Legea capitalei, n.r.). Va fi o lansare prin care vom incerca sa aratam care sunt limitele actualei impartiri teritoriale si ale actualei organizari administrative a municipiului Bucuresti, astfel incat sa fie mai justificat si mai usor de inteles demersul pe care il face PDL la Bucuresti in conditiile in care ne asumam un proiect ce in mod evident nu are alt scop decat sa aduca un plus in dezvoltarea viitoare a Bucurestiului"


Ministrul a adaugat ca vor fi in dezbatere atat varianta cu actuala impartire in sase sectoare si cu schimbarea atributiilor Consiliului general, primarului general si viceprimarilor de sector, cat si o varianta mai veche a Aliantei DA privind impartirea Bucurestiului in 22 de unitati administrativ teritoriale.

"Este o varianta impartirea actuala, in sase sectoare, urmand ca atributiile Consiliului general, primarului general si viceprimarilor de sector sa fie altele si altfel impartite. Exista si varianta aliantei DA (PNL-PD) din 2004, si anume varianta cu reimpartirea Capitalei in 22 de unitati administrativ-teritoriale. Ambele variante vor fi in dezbatere publica, iar rezultatul final, ceea ce vom supune Parlamentului, va fi ceea ce vor dori bucurestenii", a spus Elena Udrea.

sursa:Antena3

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri