Antena Căutare

Udrea isi face imagine pe banii Hidroelectrica si pumnii lui Bute

"Unde merge mia, intra si suta", zice un proverb vechi romanesc. Hidroelectrica, companie de stat cu conducere portocalie, a gasit de cuviinta sa aloce 150.000 de euro pe sponsorizarea frunzei turistice a Elenei Udrea.

Consiliul de Administratie al Hidroelectrica a aprobat o sponsorizare de 600.000 de lei pentru organizarea meciului pentru centura de campion mondial la categoria IBF, pe care Lucian Bute il va sustine in tara in data de 9 iulie. Reprezentantii companiei au confirmat pentru Jurnalul National donatia. "Federatia Romana de Box a transmis la Hidroelectrica o solicitare pentru sustinerea organizarii meciului pentru centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie.

VEZI ce spune Mircea Badea despre "frunza" lui Udrea!

Hidroelectrica va contribui in masura posibilitatilor legale la sustinerea acestui eveniment de importanta deosebita pentru imaginea Romaniei. Suma aprobata de Consiliul de Administratie este de 600.000 de lei, respectand legislatia in vigoare, cu incadrarea in Bugetul de Venituri si Cheltuieli/2011 al societatii", ne-a precizat compania intr-un comunicat oficial.

Nu stim de cand Hidroelectrica si-a trecut in obiectul de activitate promovarea imaginii Romaniei, dar cert este ca, atunci cand l-am sunat pe directorul general Constantin Trihenea pentru a ne explica beneficiile companiei de pe urma faptei, acesta s-a scuzat, motivand ca este intr-o sedinta.

In urma promisiunii noastre ferme de a reveni intr-o ora, el a continuat netulburat ca apa de la Portile de Fier: "Nu reveniti, ca nu dau declaratii de presa". Trihenea a fost numit in functie de pedelistul Ion Ariton, ministrul Economiei, in decembrie 2010 si si-a intrat in atributii la inceputul acestui an. Jurnalul National a relatat in numeroase randuri despre numirile politice facute de Ariton la companiile energetice.

Tot articolul, in Jurnalul National

Foto: Intactimages

Mircea Banias ar putea fi exclus din PDL... Emil Boc: Tara ar fi ajuns in colaps daca noi nu am fi pus pe planul doi imaginea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x