Antena Căutare

Udrea isi plateste singura deplasarile cu elicopterul in interes de serviciu

Elena Udrea da din buzunarul propriu, cate 1.400 de euro pe ora de zbor cu taxi-elicopterul. Si totul pentru binele ministerului, pe care il conduce. Ministrul dezvoltarii regionale si turismului a decis sa le raspunda pe blogul personal celor care se intreaba pe ce bani se plimba, prin tara, cu elicopterul. Elena Udrea spune ca are foarte multe deplasari in teritoriu si, prefera elicopterul pentru ca deplasarea pe soselele romanesti este... greoaie. Salariul de ministru, insa, de 4.100 de lei, nu acopera nici macar costul unui zbor doar dus, cu elicopterul.

Desi in urma cu doar trei luni, Elena Udrea se plangea ca nu mai poate pune capul pe perna din cauza unui credit de 3 milioane de euro pe care trebuie sa il achite pana la sfarsitul anului, acum tine sa precizeze, pentru rau-voitorii din presa, ca suporta din buzunarul propriu deplasarile pe care le face in interes de serviciu.

"Se gasesc mereu clevetitori, care, in loc sa aprecieze munca de teren pe care o fac (si care este destul de obositoare), sunt degraba aruncatori de fumigene de presa. In loc sa se vorbeasca despre contractele pe care le semnam si de utilitatea lor pentru comunitate, cum o sa imbunatateasca infrastructura dintr-o localitate sau alta, se vorbeste despre faptul ca m-am deplasat cu elicopterul la fata locului", a scris Elena Udrea pe blogul personal.

Elena Udrea tine sa precizeze ca are un program foarte incarcat, cu o medie de trei deplasari in tara, pe saptamana. Cum Ministerul Turismului nu dispune de un elicopter propriu, ministrul trebuie sa inchirieze unul.

"Pe care mi-l platesc chiar eu, pentru a satisface curiozitatea unora din presa. De altfel, nici masina pe care o folosesc nu este de la minister. Si asta pentru a nu lasa loc de speculatii inutile", scrie Udrea.

Daca am presupune ca Elena Udrea s-a dus cu elicopterul in deplasarile mai lungi pe care le-a avut in aceasta luna, ar reiesi ca ea a platit aproape 41.000 de lei. Adica de 10 ori mai mult decat salariul lunar pe care il ridica de la minister.

Vezi ce crede Mircea Badea despre deplasarile cu elicopterul ale Elenei Udrea!


PSD se pregateste de guvernare... PSD va propune un Guvern cu 13 ministere si 4 ministri delegati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x