Antena Căutare

Udrea l-a dat in judecata pe fostul procuror Nastasiu pentru calomnie

Ministrul Elena Udrea anunta, intr-un interviu, ca l-a dat in judecata pe fostul procuror Ciprian Nastasiu pentru calomnie, raspunde acuzatiilor privind cazul Alro si vorbeste despre "baietii destepti" care intermediau vanzarea de energie ieftina de la stat.

Potrivit lui Udrea, suma de 4 milioane de dolari vehiculata in legatura cu acest caz este de fapt pretul achitat de Alro catre Energy Holding, pentru a-i ceda contractul cu Hidroelectrica, astfel incât producatorul de aluminiu sa poata cumpara energie direct de la stat.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului anunta ca proiectul legii turismului ar urma sa intre in Guvern miercurea viitoare. Elena Udrea crede in succesul promovarii pe Facebook, despre care afirma ca se adreseaza celor interesati de "turismul de cunoastere".

Totodata, vorbeste despre concursul organizat pentru a angaja un director pentru probleme de turism, la care care nu s-a prezentat decât o singura persoana.

Sursa: Jurnalul National

Discutie intre Basescu si Boc, la Palatul Victoria, dupa sedinta de Guvern... Basescu: Multi dintre romii nomazi traiesc din ce fura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x