Antena Căutare

Udrea: "Legea Capitalei A fost doar amanata. Desfiintarea sectoarelor ramane o prioritate"

Chiar daca au renuntat pe moment la legea Capitalei, democrat-liberalii dau asigurari ca desfiintarea sectoarelor ramane o prioritate. Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spune ca legea a fost doar amanata, pana la adoptarea noii organizari administrativ-teritoriale a Romaniei.


Elena Udrea a citat din presedintele Traian Basescu si s-a adresat direct Opozitiei, vorbind despre avantajele pe care le-ar aduce Legea Capitalei.

"Repet ceea ce spunea si Presedintele la referendumul din 22 noiembrie 2009: baieti, de ce va e frica nu scapati, (...). Debirocratizarea, eficientizarea administratiei, bugetul unic al Bucurestiului si strategia de dezvoltare unitara a Capitalei se pastreaza pe lista noastra de prioritati" a mai scris Elena Udrea.

Potrivit proiectului PDL, legea Capitalei stabileste desfiintarea sectoarelor si a consiliilor actuale, un buget si servicii publice unitare.

sursa:Antena3

Negocieri esuate in Coalitie. UDMR nu e de acord cu reorganizarea teritoriala a Romaniei... Andrei Placinta, fiul senatoarei PDL de Vrancea, consuma cannabis din 2007...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x