Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Udrea: Nu conteaza cat de inalt ti-e tocul, important e ce si cum muncesti

Ministrul Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea i-a sfatuit pe tinerii democrat-liberali sa sparga tiparele si sa nu se schimbe odata cu intrarea in poltica. "Cand am intrat in politica era o vina sa fii o doamna si astazi mai e o vina sa ai tocuri. Spargeti tiparele, fiti asa cum spuneti!", a declarat Udrea. Ea a apreciat, parafrazand versurile unei melodii, ca "nu conteaza cat de inalt iti e tocul, important e ce si cum muncesti".


Elena Udrea i-a indemnat pe tinerii PDL sa nu se "incurce" in ce spun televiziunile, care "masluiesc" adevarul. "Putem spune adevarul si altfel decat televiziunile care incearca sa-l masluiasca", a apreciat Udrea. Ea le-a cerut tinerilor PDL sa fie modele pentru ceilalti tineri care s-au indepartat de politica si sa-i convinga sa vina alaturi de democrat-liberali.

"Este multa ipocrizie in politica, este multa minciuna in politica si o poti vedea cel mai bine la liderii opozitiei. Nu ca doar acolo este, dar acolo o poti vedea cel mai bine. Tinerii nu mai sunt interesati de politica. Cei care nu mai vin la vot, nu mai sunt interesati de cei care ii conduc. Este datoria voastra sa fiti modele sa-i aduceti alaturi de noi. Putem castiga alegerile din 2012? «Yes. We can»", a mai spus ministrul Dezvoltarii.

sursa:Jurnalul

Recomandari