Antena Căutare

Udrea: "Nu politicienii misogini trebuie sa decida cum va arata Legea Capitalei"

"Cand am venit in fruntea PDL Bucuresti, am spus ca prioritatea partidului, in mandatul meu, va fi repunerea bucuresteanului in postura de decizie. Mai mult, am spus ca nicio masura importanta nu se va mai lua fara a se face o consultare prealabila cu cetatenii. Am mers pana acolo incat am decis ca inaintea tuturor sedintelor CGMB sa fie vazute si punctele de vedere ale bucurestenilor. Cu atat mai putin, nu ar trebui sa-si imagineze cineva ca un act normativ atat de important precum Legea Capitalei ar putea fi trecut prin Parlament fara consultarea cetatenilor", scrie Udrea pe blogul sau.

"Suntem partidul care a castigat atatea batalii electorale pe muchie de cutit. De cele mai multe ori pornind cu sansa a doua. Asa ca nu avem cum sa ne temem de un referendum, asa cum absurd sugereaza unii"


Elena Udrea adauga si un P.S. la postarea sa: "O «gasca de barbati», cu Andrei Chiliman in frunte, s-a format sa apere Bucurestiul de o femeie. Cred ca ceea ce ii deranjeaza este ca o femeie poate sa conduca organizatia de Bucuresti a unui partid. Cu siguranta asta nu se va intampla niciodata in PSD sau PNL. Cred ca bucurestenii trebuie sa decida cum va arata Legea Capitalei, nu o mana de politicieni misogini".

sursa:Jurnalul

foto:Intact Images

ICCJ admite recursul in cazul legii salariilor din invatamant... Guvernul isi asuma raspunderea pentru legea salariilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x