Antena Căutare

Udrea: PDL, "pe punctul unei relansari politice spectaculoase"

"De-a lungul istoriei sale, PDL (PD) a fost considerat de mai multe ori de catre adversarii politici ca fiind . De fiecare data, partidul a luptat si a revenit mai puternic ca inainte. Acum, cu un an inainte de alegerile locale si un an si jumatate inainte de parlamentare, ne aflam in fata, poate, a celei mai importante provocari - recastigarea increderii romanilor, dupa o perioada de criza economica si de dificultati", scrie pe blog ministrul Dezvoltarii.

"Cred ca PDL se afla acum pe punctul unei relansari politice spectaculoase, care va fi concluzionata prin castigarea alegerilor din 2012. Trebuie sa credem in sansa noastra si sa luptam pentru a ne atinge tinta propusa", adauga Udrea, care prezinta cinci argumente importante pentru revenirea PDL.

Primul argument este ca economia isi revine. Un al doilea motiv de optimism pentru Elena Udrea este ca PDL va transmite un mesaj de unitate si determinare la congres.

Udrea mai spune ca PDL va recastiga increderea romanilor si pentru ca este "singurul partid capabil sa se autoreformeze". "Faptul ca PDL este un partid deschis, in care oricine poate sa se afirme si sa acceada la varf este semnalul cel mai clar al unei evolutii naturale", mai scrie Udrea.

Un al patrulea motiv invocat de ministrul Dezvoltarii este ca PDL "a ramas singurul partid important de dreapta", iar ultimul argument este ca "opozitia si presa ostila fac aceleasi greseli din trecut".

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Basescu a promulgat Legea salarizarii profesorilor si pe cea a codului de dialog social... Boc: Romania prospera este o rezultanta a Romaniei drepte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x