Antena Căutare

Udrea: PDL-ul ar putea candida fara UNPR la alegerile pentru Capitala

Elena Udrea, liderul PDL Bucuresti, a anuntat sambata, in cadrul unei intalniri la Biroul Permanent al filialei ca va propune organizatiei ca partidul sa se prezinte la alegerile din Capitala pe liste proprii si cu candidati proprii. Astfel UNPR-ul va merge separat la alegerile locale.

Decizia celor doua partide de a candida separat ar fi sustinuta si de unele probleme aparute in cazul unui protocol de colaborare.

"Foarte multi lideri ai PDL nu vor ca sa adopte legea taxarii averilor foarte mari, in declaratii publice pe care le-au facut. Iar taxarea averilor foarte mari ar putea sa rezolve un proiect sustenabil de pensii si salarii pentru oameni. E o dificultate majora, pentru ca lucrurile astea noi le-am discutat. Am cerut in repetate randuri, nu putem sa ne facem ca nu stim despre ce e vorba. Pana in prezent, erau suficiente momente in care legea taxarii averilor foarte mari putea fi promovata in Parlament, iar lucrul acesta l-am cerut in nenumarate randuri. Nu doresc acest lucru si atunci este evident ca si noi avem dificultati in randul electoratului nostru, ca nu putem sustine un anumit gen de politica daca nu se rezolva anumite doleante ale populatiei", a declarat Ontanu, la un post de televiziune.

Primarul sectorului 2 este nemultumit si de faptul ca nu s-a revenit la la salariile din 2010. "Ce fac oamenii acestia, mor de foame?", a declarat Ontanu.

Astfel, semnarea protocolului intre PDL, UNPR, PNTCD si PER, pentru infiintarea in Bucuresti a "Miscarii pentru Noul Bucuresti", eveniment programat pentru sambata, a fost amanata. In acest moment, PDL are doi primari de sector, iar UNPR doar unul- Neculai Ontanu, dupa plecarea lui Piedone la USL. Astfel, misiunea PDL va fi de a gasi candidat si pentru sectorul 2.

Presedintele UNPR Bucuresti, Neculai Ontanu, a mai spus ca formatiunea politica pe care o conduce este dispusa sa negocieze "cu toata lumea".


Foto: Intact Images

Prigoana, despre PDL: "M-au jignit! Merg pe spinarea mea la alegeri"... Vanghelie despre exploatarea gazelor de sist: "Totul a fost facut in defavoarea Romaniei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x