Antena Căutare

Udrea: PDL-ul ar putea renunta la portocaliu pentru alegerile viitoare

PDL-ul vrea sa renunta la culoarea portocalie care se regaseste in insemnele partidului pentru viitoarele alegeri din 2012. Cel putin asa a anuntat vicepresedintele PDL, Elena Udrea, care apreciaza ca schimbarea culorilor electorala ar fi "un nou inceput in maniera in care se prezinta electoratului".

"Eu cred ca partidul are nevoie de un suflu nou, de un imbold, de un nou inceput in maniera in care se prezinta electoratului, context in care am putea decide si schimbarea culorii identitare"


Udrea mai spune ca "PDL are sanse mari sa castige viitoarele alegeri daca se mobilizeaza si reuseste sa trezeasca electoratul", in conditiile in care "au uitat cine este PSD sau PNL".

"Sa dezgolim cele doua partide de ipocrizia cu care s-au acoperit in incercarea de a pacali electoratul. De aceea, noi trebuie sa fim in stare sa le explicam oamenilor ce facem cu adevarat, nu ce spun ca facem tocmai cei care au jefuit tara si au lasat-o expusa total in fata crizei", a mai sustinut Udrea.

In ultimii ani, PDL a folosit constant culoarea verde.

Foto: Intact Images

PDL comaseaza alegerile locale cu cele parlamentare... Victor Ponta neaga sponsorizarile de la Gold Corporation si ii cere lui Basescu sa vina cu probe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x